fredag 14. mai 2010

Bolla Pinnsvin - og ny bloggadresse!

I går fant jeg et lite pinnsvin liggende nede i lysgrava ved kjellervinduet. Fikk det opp ved hjelp av en spade - og etterpå var det bare å vente på at pinnsvinet ville vise seg frem for fotografen!Bolla Pinnsvin krøllet seg sammen en god stund - kanskje litt melk hjelper?

Bolla Pinnsvin drakk en skvett melk, fikk melkebart og etterpå gikk hun sin vei videre i den store vide verden!Fotobloggen har fått ny adresse forresten - www.hegekillingberg.no

12 kommentarer:

 1. Neimen hærlighet kor skjønn denne var ! Vi har ikke pinnsvin her oppe. Denne var bare helt bedårende sukk :)

  SvarSlett
 2. Great photographs.
  It looks like the little fellow loves milk.
  Costas

  SvarSlett
 3. Flotte bilder av Bolla - husker fra tidlige dager da jeg var ung, piggsvin var alltid på besøk i hagen. Nå finner jeg dem kun overkjørt i grøftekanten :-(

  Men du - du vet at piggsvin ikke tåler kumelk?

  Forresten - hva blir forskjellen på denne bloggen og bildebloggen din? som forresten er rålekker!!

  SvarSlett
 4. Bloggen din er proppfull av motivasjon og inspirasjon til selv å ta bedre bilder. Jeg bare måtte legge meg til som følger ... Tommy

  SvarSlett
 5. Hei! :)
  Kom nettopp innom bloggen din, og må si jeg syntes du tar utrolig fine bilder :) Disse var jo bare dødssøte =D

  Mvh Liz =)

  SvarSlett
 6. Hei :o)
  Tar en titt innom bloggen din. Liker den godt med bilder av masse forskjellige ting. Portrett uten smil (som du skrev her nede)er jeg eldig enig i at kan være mye finere enn et kunstig smil. Synes "ikke smile" bilder ofte gir meg mer enn smilebilder. Men selvfølgelig er jo et smil også fint, er greit å variere litt.

  Kjempefint dette av piggsvinet. Det å få et klart bilde av et dyr er jammen meg ikke så enkelt som det ser ut. Og sånn tålmodighet som trengs :o) De gjør liksom ikke som du vil og løper fort om det kommer en skummel lyd. Du er heldig som fikk dette :o)

  hilsen monica

  SvarSlett
 7. " Voksne dyr er imidlertid allergiske mot laktose, og de skal derfor ikke fôres med kumelk, da de får diaré, og vil kunne dø av dehydrering."
  Ref.: http://no.wikipedia.org/wiki/Piggsvinfamilien

  SvarSlett
 8. Very cute hedgehog!Fabulous photos! :)

  SvarSlett
 9. nydelige bilder! ekte vakre bilder;)

  SvarSlett
 10. beautiful photo,and beautiful blog; bravo

  SvarSlett
 11. Very nice pictures. I like the details!
  Greets Olli

  SvarSlett

Takk for at du besøkte fotobloggen min! Setter pris på at du legger igjen en liten kommentar! Da finner jeg jo lettere deg også - inne i bloggeverden!
Ha en flott dag!

Related Posts with Thumbnails