onsdag 19. august 2009

Operaen

Seint, men godt kom jeg meg til Operaen i Bjørvika!

_DSC1747

Estetisk et fantastisk bygg - og det jeg liker aller best er at det er et bruksbygg. Altså - det er folk der hele tiden - som går inni, utenfor og "oppå" bygget! Perfekt!

_DSC1745 _DSC1770 _DSC1755

6 kommentarer:

 1. Hvor i he... har jeg vært de siste 3 innlegg her??? Gått meg helt hus forbi jo, jeg som vanligvis er så våken. Voldsomt forelsket må vite, men maken til sløvskap Hege.

  Flotte bilder fra opera`n ja, og jeg gik nå rundt der på motivjakt jeg også. Like før jeg heiv et iskremskilt på sjøen da, det forstyrret så mitt bilde, men men..., man lykkes ikke alltid.
  Kom emg aldri ut av den doen jeg da, for der var det jaggu flott, så jeg håper for din del du var innom, he he...

  Steinvikholmen ja, noen sa det var vel mye opera hyling dette året, og at Gåte vokalisten fra mitt distrikt var mye flinkere. vel, neste år kanskje jeg kommer meg ivei...

  SvarSlett
 2. Så flotte bilder! Likte spes "speilbildet". Operaen har visst blitt et stort turistmål i Oslo.. Drømmer om å besøke stedet en gang, men da utenfor... Er ikke så glad i "pauker og jodling" :):)

  SvarSlett
 3. Det siste bildet var så kult:) Har ikke kommet meg dit enda jeg,men det må da bli en gang! Alle turene våre går østover for tida til Åre!

  Og Steinvikholmen og Midanattsopera er en fantastisk opplevelse.. Var der en av gangene Benedicte Adrian var Lucie,før den gangbrua var kommet opp,så det frister med en ny tur.. Å sitte der og oppleve den mektige operae´n i de historiske omgivelsene var en opplevelse for livet.
  Bildende dine var bare så fine:)
  Og jeg har sikkert tatt 200-300 bilder av humlene,for de sitter jo ikke i ro... SÅ noen må jo bli bra! Klem Eva

  SvarSlett
 4. Råfine fotos :) Det er et gedigent brukshus der der ja, alle kroker og kriker er for å brukes.

  SvarSlett
 5. Flotte bilder! Godt at opraen er eit fleirbrukshus, eit mektig hus er det i allefall. Stilige speglingar i siste bilde, likte det godt.

  SvarSlett
 6. Kjempefine bilder fra Operaen (hvor jeg enda ikke har vært, og jeg gremmes!)!

  SvarSlett

Takk for at du besøkte fotobloggen min! Setter pris på at du legger igjen en liten kommentar! Da finner jeg jo lettere deg også - inne i bloggeverden!
Ha en flott dag!

Related Posts with Thumbnails