tirsdag 29. september 2009

Fotokurs

Lørdag 2. oktober skal jeg på fotokurs, http://www.bymarka.net/fotokurs.php, på Helkansetra i Bymarka! Gleder meg veldig, og håper kurset gir meg litt input så kreativiteten min kommer tilbake. Den er litt fraværende for tiden.

hansbakk.jpg

Her et bilde jeg tok i Hansbakkfjæra for et par uker siden. I et lite regnfritt øyeblikk. :) Regnfritt ser det jammen meg ut til at det blir på lørdag også!

7 kommentarer:

 1. Håpar du får eit inspirerande fotokurs. Er vel slik i periodar at motivasjonen og inspirasjonen til å ta bilder kjem litt i bølger. Kjenner at min forsvinn litt i alt regnet. Rognebæra gjorde seg godt i bilde, skikkeleg blikkfang.

  SvarSlett
 2. Så heldig du er som finner fotokurs! Jeg tråler nettet stadig, men det ser ut som om Bergen er støvsugd for tiden :-(

  Du tar utrolige bra bilder - så jeg ser frem til at kreativiteten din kommer tilbake slik at jeg får flere gode opplevelser!

  SvarSlett
 3. Åå, så gøy med fotokurs! Skulle jeg gjerne vært med på.

  Nydelig høstbilde du har lagt ut her, da :)

  Lykke til og håper du får masse kreative innspill.

  SvarSlett
 4. Så spennede med fotokurs:) Det skulle jaggu meg jeg hivd meg på også,men trenger litt inngående ABC kurs aller først!

  Høstbilde uten regn?!! Går det an her i Trondheim da?!
  Det var et lekkert bilde,og nå lengter jeg etter sol og oppholdsvær!! Det er kjipe dager nå! Oh håper kreativiteten din kommer tilbake:) Klem Eva

  SvarSlett
 5. Hadde jeg vært hjmmme hadde jeg nok vært der jeg også, vær du trygg!! Så neste gang det arrangeres noe lignende bare må du gi meg beskjed ja??!!

  SvarSlett
 6. I like your photos, I'm a beginner too. I don't think that you have a imagination problem, I thing we need to lern the little tricks to do better:)

  Ha fin dag.

  SvarSlett
 7. Du har tatt bærene mens de var tørre :-). I alle fall ble bildet bra, det.

  PS Håper det ble regnfritt hos dere - her bøtter det.

  SvarSlett

Takk for at du besøkte fotobloggen min! Setter pris på at du legger igjen en liten kommentar! Da finner jeg jo lettere deg også - inne i bloggeverden!
Ha en flott dag!

Related Posts with Thumbnails