tirsdag 20. oktober 2009

Fotomodell

Jeg har min egen fotomodell, han er 6 år og er av og til en fotomodell med store nykker. Han må ofte lokkes og lures og bestikkes for at man skal få fotografere. Og han tror visst at vi fremdeles fotograferer med filmkamera, ikke digitale kamera - for vi skal ikke kaste bort bildene. Vi smiler (kun kort tid - så fotografen må være rask) og så sier vi bestemt at er det nok. Mer enn nok.

DSC_8424.jpg
I helga tenkte jeg å ta endel bilder av Elias, så vi kan ha noe å velge i til forstørrelser etc når det nærmer seg gavetider. Prosjektet ble ikke helt som planlagt. Lørdag bestemte fotomodellsønnen min at han ikke GIDDET å bli tatt bilde av. Søndag så stilte han motvillig opp, men tålmodigheten fant vi ikke. Den var visst lagt igjen hjemme, og etter et par bilder hørte jeg "FERDIG"!

Sitat Fotomodellen: "Mamma, jeg tar kameraet ditt og selger det snar altså"
Kremt...

I dag har han og hele klassen blitt fotografert. Håper den innleide fotografen hadde enn lettere jobb, enn Mamma Hobbyfotograf. hehe... Når det er sagt, han har er ikke langsint/"langlei" - og har lovt at han skal være med meg i helga på ny fotoshot!! Kort hukommelse og selvfølgelig snill med mamma'n sin! :)

6 kommentarer:

 1. Kjenner igjen de argumentene der, ja! Min 7 år gamle datter ble imidlertid mer positiv innstilt da jeg fortalte at mange jenter - og gutter- faktisk hadde modell som yrke. Og tjente penger på det. Så etter å ha lovet henne en 50-lapp for to foto-sessioner stilte hun opp!

  Men uansett - bildet du fikk av din sønn er jo kjempebra!

  SvarSlett
 2. He has a great photo face! Nice child:-) You are lucky, my son don't like been photographed (teenage mind), my twins is jumping and runing:-)

  Beautiful picture!

  God NATT
  Robert

  SvarSlett
 3. HA,ha.... sæll kameraet,da hadde modern blitt fornøyd ja! NOT!!!!

  Mine små,detter opp de mest snodige glis.MÅ få et godt et av dem sammen for det må jo lages julekort!
  OG barnehagebildet ble kjempebra,og da tok de av begge sammen! De har noen andre knep enn oss de som driver med portrett-fotografering:)
  Sov godt:)

  SvarSlett
 4. Hehe, ikke helt ukjente toner det der. Men når man får et skikkelig bilde som du har fått her, da er det verdt all strevet :)

  SvarSlett
 5. He he..det var et hærlig fotofjes..

  SvarSlett
 6. Kjenner til det der ja, Har en på 7 år selv, og det er som regel utrooolig kjedelig når mamma tar bilder! Tror ikke han kan tenke seg noe mindre viktig enn akkurat dét -hehe :)

  Syns du fikk et flott portrett her. Herlig uttrykk på ham og nydelig, dus bakgrunn.

  SvarSlett

Takk for at du besøkte fotobloggen min! Setter pris på at du legger igjen en liten kommentar! Da finner jeg jo lettere deg også - inne i bloggeverden!
Ha en flott dag!

Related Posts with Thumbnails