tirsdag 13. oktober 2009

FrivilligVeien

DSC_8229

Bildet er tatt ifra gamleveien til Leksvika. Frivilligveien ble som navnet sier ble bygd av frivillige. Byggingen startet i 1956 og den første veien til Leksvika ble ferdigstilt i 1963. Dette var en liten og smal vei - men med en stat som ikke engasjerte seg så ble dette det første gode alternativet. Ingenting å si på dugnadsånden.
DSC_8214
Lenge siden veien ble brukt som hovedfartsvei til Leksvika fra Hindrem/Vanvikan, men idag fungerer den optimalt som tursti!

6 kommentarer:

 1. Wow. I really like the fence and gate photograph.

  SvarSlett
 2. Jeg skulle ønske jeg hadde en slik vei å gå tur på. Du har formidlet stemningen veldig bra.

  Jeg skulle ønske vi hadde flere slike veier i umiddelbar nærhet. Her er det enten asfalt eller einer og myr.

  SvarSlett
 3. Flotte høstbilder! Nydelig det med porten. Fantastisk å ha sånt i umiddelbar nærhet. Jeg elsker å gå tur i skogen :)

  SvarSlett
 4. Så herlig tursti! Flotte bilder,og den grinda var herlig,furet værbitt! Kjørte de bil på denne veien også?! Den så ganske så smal ut!!

  SvarSlett
 5. Her hadde jeg gått helt frivillig, ser ut til å være en nydelig plass :) Tenk så mye jobb det var i sin tid for å lage slike veier,det har blitt litt enklere med årene på godt og vondt. Flotte bilder!

  SvarSlett
 6. Så artig å se så mye høstbilder rundt omkring! tydelig at vi nordmenn har hatt dager og uker med grått og trist vær. Men må bare signere på det - når man ser slike bilder som du har her så skjønner man hvorfor man forblir i norge!

  SvarSlett

Takk for at du besøkte fotobloggen min! Setter pris på at du legger igjen en liten kommentar! Da finner jeg jo lettere deg også - inne i bloggeverden!
Ha en flott dag!

Related Posts with Thumbnails