onsdag 25. november 2009

En ny Rybak?

Elias hadde ikke helt troen på at Alexander Rybak hadde startet på dette nivået - så han trodde det var best han begynte på fotball istedet for fiolin. Ettersom han var god i fotball - og ikke på fiolin! :) Ikke lett å se for en liten pjokk at alle er nybegynnere en gang!

TSO_fiolin.jpg

TSO_fiolin2

Når det gjelder fiolintalentet, kan man jo håpe han har arvet noe av oldefaren som han er oppkalt etter! ;)

7 kommentarer:

 1. Han ser jo utrolig dyktig ut da! Og øvelse gjør jo mester der som i fotball! Tror ikke Alexander Rybakk var god de første gangene heller! Flotte bilder Hege:)

  SvarSlett
 2. Skjønner han så godt, jeg! Fiolin hadde jeg hatt trøbbel med selv... men øvelse gjør mester, og den tålmodige vil få sin lønn!

  Flotte bilder! Spesielt det første, vinklingen er super!

  SvarSlett
 3. Flotte bilder bege to, men det første er nok min favoritt, om jeg må velge :o)

  SvarSlett
 4. Flotte bilder. Jeg liker også det øverste best, men savner en liten fokus på øyet hans. Det tror jeg ville "gjort susen" - men det er ikke sikkert jeg har rett! :)

  Flott blogg, kom gjerne over i "min stue" og kikk om du vil også! :)

  SvarSlett
 5. Så fine bilder av han, og hva fiolin gjelder er jeg på tynn is, men øvelse gjør mester sies det :)

  SvarSlett
 6. Så skjønn! Og kjempefine bilder, likte spesielt godt det øverste.

  Du lurer på hva jeg har gjort med bildene fra skogen, og jeg kan prøve å forklare litt...

  Egentlig kom disse bildene litt sånn som de er nå ut fra kameraet fordi det var veldig grått og trist vær. Men jeg har jobbet litt med dem i PS etterpå. Når bildene mine er litt sånn "duse" i fargene (som det er mange som spør om), så har jeg stort sett alltid dratt ut fargene ganske mye i saturation, men ikke så bildet blir helt sort/hvitt, for da kan jeg dra de fargene jeg ønsker opp igjen...hvis du skjønner hva jeg mener? Her har jeg også justert litt i fargebalansen, ville at bildene skulle få et litt "grønnaktig" preg,så jeg har "dratt" litt mot cyan, syns det passet godt til skogstemaet, og til slutt har jeg lagt på et gult filter, sånn at det ble litt varmere.

  Jeg syns det er veldig, veldig vanskelig å forklare..., men har prøvd i hvert fall. Jeg prøver ofte å "se" hva et bilde vil ha av redigering for å få frem det beste og for å få frem det uttrykket jeg vil ha og som jeg syns passer bildet.

  Man må bare øve seg og teste og finne ut av ting. Hvert bilde er jo også forskjellig. Jeg for min del bruker nok litt for mange timer foran PC'en med prøving og feiling ;)

  Ønsker deg en riktig god helg!

  Syns forresten du tar utrolig mange fine og stemningsfulle bilder :)

  SvarSlett
 7. Der ja, kom litt av forklaringa til det besøket sist helg, NÅ skjønner kjærringa litt mer :-)

  Flinke gutten.

  SvarSlett

Takk for at du besøkte fotobloggen min! Setter pris på at du legger igjen en liten kommentar! Da finner jeg jo lettere deg også - inne i bloggeverden!
Ha en flott dag!

Related Posts with Thumbnails