fredag 29. januar 2010

Skitur | Nysnø | Granåsen

I går falt det noen cm med snø her i byen, og vi fikk fine forhold på Tjønnstuggu når det var allidrett. Idag hadde jeg og Elias planer om å ta en formiddagstur på ski - før junior dro til pappa'n sin.

Granåsen var ønsket - ettersom han fikk medalje sist gang han var der så kan det jo være at det var utslagsgivende for valget hans. hehe... Lite medaljer i dag - men et fantastisk skiføre - og en fryktlig dyktig liten gutt! *stolt mamma*

 
 

  
  
 

8 kommentarer:

 1. Herlige bilder ette. Og jeg ser igjen at blått og hvitt er og blir en schlæger!!!

  SvarSlett
 2. Sinnsykt flott, du er virkelig godt!!

  Fikk sms fra sønnen i går jeg også ja, Knyken mamma!!! her ventet lenge lenge nå vet du på at den alpinbakken skal åpne, men ennå har nok ikke helt de portene åpnet for fullt nei, vi håper da at det blir i løpet av helga.

  Urtolig vakker han hos deg også ja :-) gi han en smask på kinnet fra meg!!

  SvarSlett
 3. Flotte bilder med herlige farger! Skulle gjerne ha vært på skitur der. Her er det en stund siden det har kommet snø.

  SvarSlett
 4. Godt å komme seg ut å kjøre litt ski når været byr på slike fine forholde. Og bildene var knallfine,en fotogen sønn du har! Om det ikke ble medalje i dag så ble det gull til bildene :)

  Ha en fin helg.

  SvarSlett
 5. Flotte bilder og sønnen din er så herlig, for et blikk han har:) Har kost meg her inne en liten stund nå og vil gjerne se mer, henger meg på videre:)

  Ønsker deg en finfin helg!

  Klem fra Kine

  SvarSlett
 6. herlige flotte vinterbilder Hege..sønnen din er jo så herlig!!

  SvarSlett
 7. sv. Nikonjente ja, kaller min Nikon 'mannen' i mitt liv, svikter aldri, følger meg i tykt og tynt og presterer alltid.. Kan det bli bedre;)

  SvarSlett
 8. Den sønnen din kommer til å knuse noen pikehjeter om noen år, det siste bildet var utrolig lekkert. Var foresten de andre bildene også, vinteren er vakker, sånn er det med den saken!

  SvarSlett

Takk for at du besøkte fotobloggen min! Setter pris på at du legger igjen en liten kommentar! Da finner jeg jo lettere deg også - inne i bloggeverden!
Ha en flott dag!

Related Posts with Thumbnails