tirsdag 16. februar 2010

Vinterdag i Hansbakkfjæra

Er heldig som har et flott område for gåturer og fotografering i nærheten av hjemmet. Hansbakkfjæra brukes mest på våren og sommeren, men er også et fint sted på vinteren. Et bra sted å gå hvis man vil få av seg litt hverdagsstress! :)
10 kommentarer:

 1. Det er så gøy å se hvor annerledes man ser ting når man er på de samme plassene:) Jeg er helt fortapt i det gamle tømmerinntaket og fuglene der,mens du ser noe helt annet:) Men at det er flott der nede,uten tvil:) Finner roen der:) Kos deg med OL i kveld:) Klem Eva

  SvarSlett
 2. Herlig bildeserie dette! Kjøttmeisa var ekstra flott!!

  SvarSlett
 3. Vi har utrolige fine plasser nedenfor her ja!! I dag fikk jeg endelig bra bilder av Hegra i Hansbakkfjæra, som du kan se på "Kathrines turer" bloggen min.
  Flotte bilder! Kjøttmeisen var knall da:)

  SvarSlett
 4. Å så fint fuglebildet var! Skikkelig flott plassering av fuglen i bildet også!

  SvarSlett
 5. Takk for kommentar. Du kan faktisk ta 3 kjappe eksponeringer uten stativ og lage et HDR-bilde også. Nå har du et mere proff kamera enn meg, men på min D90 er det noe som heter BKT, Bracketing. Der kan en stille inn at en skal ta 3 bilder, hvilken avstand i eksponering det skal være. Så stiller jeg inn kamera på flerbildeopptak og trykker ned utløserknappen til tre bilder er tatt. Dette går kjapt nok til at du kan bruke bildene faktisk uten problemer med overlapp o.l.
  Vel det var et forsøk på å forklare at en kan ta 3 eksponeringer uten stativ for å bruke som HDR. Søk på bracketing i manualen din så finner du vel ut av det :-)

  SvarSlett
 6. Masse lekkert som har tilkommet her de siste dager du, en synes jo en går glipp av så mye når en ikke er `online` på noen dager du vet,totalt avhengig har en jaggu blitt :-) nydelig de sort hvitt bildene dine her også, sukk... Skal på et møte i den byen i morgen jeg også, og kamera skal med, en får bare håpe en får lurt seg unna en liten stund!!

  Kveldsklem

  SvarSlett
 7. Påfyll for både kropp, sjel og minnebrikke.
  Fine bilder! :)

  SvarSlett
 8. Godt med et sted man kan gå av seg litt av hverdagen og juleribba, og åpner man blikket er det mye vakkert der ute. Rolige og fine bilder fra turen din :)

  SvarSlett

Takk for at du besøkte fotobloggen min! Setter pris på at du legger igjen en liten kommentar! Da finner jeg jo lettere deg også - inne i bloggeverden!
Ha en flott dag!

Related Posts with Thumbnails