fredag 9. april 2010

En kald gutt | Portrett

Det var kaldt da vi kom på setra, i tillegg til at vi ble våte. Elias forsøkte å få varmene i de små fingrene.


Ser litt betenkt ut her, men bildet bedrar. Han kunne vært lenge på setra. Bare noen spiller kort med han, er han strålende fornøyd! :)

7 kommentarer:

 1. Så utrolig flott lys du har fått på spesielt det siste bildet!! Og om han ser skeptisk ut så gjør det bare hele motivet enda mer spennende.

  SvarSlett
 2. Enig med Arya over her - du er så flink! Og Elias så søt!

  SvarSlett
 3. Ohoi, blir du lei kortspilling send gutten hit, jeg er en idiot-mester av rang :-) synes fanktisk det er ganske ok selv jeg, he he

  En påske fra fjellet som jeg kjenner meg godt igjen i ja :-) Driver nok på slik vi også, bortsett fra at tantebarnet lar vente på seg da :-( eller nå kom jeg da på du, hva Hege med en utrolig til kjekkas på 37?????? jepp jepp :-) snill, omtenksom, stødig, høy og mørk og pen i tøyet!! bruttern vettu, bruttern (ulemper; ikke glad i fisk, akvarium, alt for stor tv og bodd litt vel lenge hjem til mor) nei fader jeg får ta et bilde og leke Kirsten giftekniv her...

  Flott fredag tl deg, klem til Elias også.

  SvarSlett
 4. Så nydelig... kjempefine bilder, Hege.

  SvarSlett
 5. En kortstokk og fyr på peisen er alt som skal til :) Fine bilder av han.

  SvarSlett

Takk for at du besøkte fotobloggen min! Setter pris på at du legger igjen en liten kommentar! Da finner jeg jo lettere deg også - inne i bloggeverden!
Ha en flott dag!

Related Posts with Thumbnails