onsdag 7. april 2010

Påskeharen | Jakt

Har vært stille fra denne kanten ei stund - har hatt en kjempefin påskeferie på Fosen - og latt internett/blogging/mac være litt i fred og ro! Istedet har jeg kost meg med familien, gått på ski, lest krim og drukket god rødvin!

I år var vi på setra et par dager - og tror du ikke påskeharen fant oss der oppe! Den eneste dagen med skikkelig drittvær var den beste dagen å jakte på påskeegg! :)

Påskeharen hadde lagt igjen et brev til Elias og jakten startet...
 
Påskeegg i alle farger var rundt setra!

Påskeharen var helt klart forberedt på regnet - og hadde et lite lager av plastposer...


Våt og superblid - det blir man nemlig når påskeharen har vært på besøk!Nå er påsken over - og VÅREN HAR KOMMET! Det aller beste med å komme hjem søndag var at gårdsplassen og hagen var helt fri for snø! Me like!

Nå har jeg en plan om å få besøkt alle bloggene i løpet av kvelden, gleder meg til å se hva dere har gjort siden sist! :))

8 kommentarer:

 1. Flotte bilder av en heldig liten gutt som har ei sånn real mamma....

  SvarSlett
 2. ..og ordbekreftelsen ble denne gangen..."vilvide"...(ler)

  SvarSlett
 3. Oj..hagen helt fri for snø...hørtes behagelig ut!!! Vil jeg å ha!! Desverre masse igjen her enda! Må nok innføre påskeharen her neste år å, nå som jentene begynner å bli større :) Fine bilder og tenger han koste seg verre :)

  SvarSlett
 4. Høres ut som en knallpåske dere har hatt, og med påskeharen på besøk blir alt helt supert :) Skal si dere har kreative påskeharer på Fosen, hehe, tenker på alt de der. Fine bilder Hege, og velkommen tilbake i bloggverden.

  SvarSlett
 5. Det er så utrolig koselig med påskeharen! Selv om eldstemann på 8 år nå måtte ty til korset og innrømme i år at hun skjønte at det var de voksne som var haren... :-)

  SvarSlett
 6. Å du har vært savnet :-) nesten så jeg i dag tenkte, annonse i Adressa!! Hvor er Hege??

  Godt da at dere har kost dere og at du har hatt fokus der det er viktig. Godvær har vi da delvis hatt også så det har holdt, deilig. Håper nå du har fått ladet batteriene til fridagene i mai.

  Hulderklem

  SvarSlett
 7. Koselig bildeserie av en lykkelig gutt som endelig fant påskeegget sitt :)

  SvarSlett
 8. Velkommen tilbake til bloggverden! Har savna deg! Koselige påskebilder, ser det er en fornøyd herremann som har fått påskeegg! Blanding av Hemsedal og hjemmepåske på oss. Så ingen påskehare noen av stedene!

  Været ga oss ikke den helt store opplevelsen i år, men det er nå deilig å koble ut fra det daglige! Det har blitt mye god mat og drikke, så om påskeharen uteble, så fikk jeg kvoten med godt likevel :o)

  SvarSlett

Takk for at du besøkte fotobloggen min! Setter pris på at du legger igjen en liten kommentar! Da finner jeg jo lettere deg også - inne i bloggeverden!
Ha en flott dag!

Related Posts with Thumbnails