onsdag 10. juni 2009

En ekte fan...

grebbestad2.jpg

Ikke alle kaller opp båten sin etter favorittbandet sitt, men denne karen i Grebbestad gjorde nok det. Iron Maiden "Stålis" Grebbestad! :)

14 kommentarer:

 1. sv: Hei! Det er pappa sitt D200, så har prøvd det en del før. Selv foretrekker jeg D40 til vanlig. For meg er D200 veldig tungt, i tillegg til at han har ei ganske svær 24-70mm på det. Hadde jeg vært på vennebesøk hadde jeg ikke klart å gått rundt med det.

  En fordel med det er at bildet blir tatt veldig kjapt med en gang du trykker på knappen. I tillegg kan det ta veldig mange bilder etter hverandre på få sekunder.

  I studio passer det veldig bra, for da står du med kameraet i begge hendene, og tyngen har ikke så mye å si.

  På kvaliteten på bildene merker jeg selv ikke så stor forskjell, da kommer det mer an på hvilket objektiv jeg bruker - ikke kameraet selv. Men jeg vil tro at om man skal ha et gigantisk bilde på en vegg, da vil man kunne se forksjell. Jeg bruker kun bildene i små formater på f.eks. bloggen, og da ser man minimal forskjell (jeg ser ingen).

  En annen ting jeg ikke liker med D200 er navigeringssystemet. Det er vanskelig å bla frem og tilabke. Eller, det er sikekrt ingen problemer - men jeg er vant med D40 som fungerer veldig annerledes, og sliter mye med instillinger og menyer og slik. En som alltid har hatt D200 merker nok ingenting til det. Litt som om en som alltid har hatt nokia skulle prøvd ony Ericson.

  Ellers er jeg veldig fornøyd med begge to. D200 på steder som studio og "stille"-fotografering, mens D40 på vennebesøk og tur hvor det ikke er så kjekt å drasse på en tung klosse.

  SvarSlett
 2. Heia. Artig at du skal til Roma. Var der nå i mars jeg. Falt pladask for byen. Den var helt fantastisk, skal tilbake. Tusenvis av motiver å ta foto av, ble faktisk svimmel til tider for det var så mye å se : )

  SvarSlett
 3. YES!!! slikt liker vi, litt galskap, litt humor og mye glede!!

  SvarSlett
 4. Der snakker vi hardbarket fan ja :) Kult bilde og godt observert!

  SvarSlett
 5. Bra observert;-) Mye fine bilder her i bloggen din.Legger meg til jeg hvis du ikke har noe imot det:-)

  SvarSlett
 6. KJempeflott blogg! Skal følge deg videre :-)

  SvarSlett
 7. Iron Maiden er bra! Enig med båteieren.

  SvarSlett
 8. your photografys are so beaultiful!!! i loved every thing on it.

  SvarSlett
 9. Takk for kommentar på humlebildet mitt! Er litt treg så så den ikke før i dag, tror jeg har vært litt for opptatt av å poste nye bilder ;-)

  Du verden så mange fine bilder du har her på bloggen din :-)

  Dette Iron Maiden bildet var stilig - noen er mer fan enn andre *ler*

  SvarSlett
 10. Kreativt, flott bilde.Iron Maiden går på vannet :)

  SvarSlett
 11. Hardbarka ja,og så utrolig bra obervert av deg:) Stilig bilde....og man blir aldri for gammel til å ha bursdag:) Jeg synes det er stas jeg også:) Og en fin måte å møtes på:) Klem Eva

  SvarSlett
 12. Innmari stilig! Du er så god på sånne detaljer. (jeg hadde nok ikke sett det..)

  SvarSlett
 13. Mange fine bilder her ja...tror jrg vil henge meg på her hvis det er ok :)

  SvarSlett

Takk for at du besøkte fotobloggen min! Setter pris på at du legger igjen en liten kommentar! Da finner jeg jo lettere deg også - inne i bloggeverden!
Ha en flott dag!

Related Posts with Thumbnails