tirsdag 10. november 2009

Vennskap

friendship.jpg13 kommentarer:

 1. Et meget beskrivende bilde av vennskap:)
  Var på milde Mathilde i dag,og kunne brukt opp både 1 og 2 månedslønner:) Flotte klær,lekkert nips og hyggelig betjening:) Ha en fin tirsdagskveld:) Klem Eva

  SvarSlett
 2. Det var et vakkert og beskrivende bilde. Likte teksten som er plassert nede i hjørnet og de små solstrålene som kommer frem mellom armene. Nydelig...

  SvarSlett
 3. Nå fikk jeg kommet inn her gitt. Men er noen steder det går helt fint. Men jeg sitter på mac jeg også. Og gjorde akkurat samme som deg, prøve foxén for å sjekke om det var safarin det var noe galt med. Samme på begge steder her også :( merkelig.

  Innmari koselig bilde du har lagt ut.

  SvarSlett
 4. Ja, jeg vant cruiset i en fotokonkurranse gjennom bladet reiser og ferie :) Koselig at du spør :) Og takk for mange hyggelige kommentarer fra deg på bildene mine -setter stor pris på hver eneste én! :)

  Ha en fin kveld :)

  SvarSlett
 5. ja ikke sant- True frienship needs no words. beskrivende og fint bilde. og så får jeg veldig lyst til å se de også. Et bilde man blir mer nyskjerrig på..

  SvarSlett
 6. Det var et hyggelig bilde som formidler følelsen av vennskap og så mye mer.

  SvarSlett
 7. Bildet får men til å smile uansett hvor grå dagen kan være.

  SvarSlett
 8. sv/ gleder meg til å få brukt det enda mer :D

  Elsker det alleredet!

  SvarSlett
 9. Flott symbolikkbilde! Arrangert eller sett og så knipset..?

  SvarSlett
 10. Å, så vakkert et bilde!!! Elsker croppingen her - man sitter liksom og lurer på hvem de er, hva de tenker, hvorfor de er så gode venner... Nydelig!

  SvarSlett
 11. Skikkelig fint bilde :)

  Mvh Nina
  www.fotoverden.blogspot.com

  SvarSlett
 12. så koselig bilde.. det er virkelig et symbol på vennskap, og det gir en god stemning bare å se på det! veldig veldig fint :)

  SvarSlett

Takk for at du besøkte fotobloggen min! Setter pris på at du legger igjen en liten kommentar! Da finner jeg jo lettere deg også - inne i bloggeverden!
Ha en flott dag!

Related Posts with Thumbnails