mandag 9. november 2009

Milde Mathilde & Drillpikene

mildemathilde10.jpg

mildemathilde9.jpg
Lørdag tok jeg turen til Hundhamaren, rettere sagt Saksviktunet - for der ligger en sjarmerende butikk som heter Milde Mathilde & Drillpikene! Jungeltelegrafen som tipset meg om dette stedet - og jungeltelegrafen stoler man på!
Butikken ligger i en ombygd låve, og selger smykker, vesker, klær, sko, gaveartikler - i tillegg til butikken er det også en koselig kafe der.
DSC_8848.jpg

mildemathilde3.jpg mildemathilde4.jpg

Med andre ord - dette er damer som vet hva vi andre damer liker. Shoppe, spise gode sjokoladecookies - og kanskje avslutte med en Pilates- eller Yoga-time?
mildemathilde7.jpg

Noen av klesmerkene de selger er Kaffe ,Cream, Chill Norway, CO2, Dranella, Minus, Ane Mone, de har bl.a. Bjørg-smykkene og gaveartikler ifra Sia, Lisbeth Dahl, Villa Collections og Mijøgaarden.

mildemathilde8.jpg mildemathilde5.jpg chill.jpg

Her kommer jeg til å finne veien tilbake, det er helt sikkert. Og dette blir mitt bidrag til jungeltelegrafen. Drillpikene finner dere også inne på Facebook - HER.
DSC_8877.jpg

5 kommentarer:

 1. Så flotte bilder. Skikkelig flott sted.

  Når det gjelder macroobjektiv så er det enkelt og greit fordi jeg med 60 mm må så nært innpå motivet.

  Nå tar jeg oftest bilder av dråper og de er ikke så kameraredde, men f.eks. insekter skulle jeg gjerne slippe å kline meg innpå;)

  SvarSlett
 2. Så bra jungeltelgrafen blåste det rykte hitover da :-))

  SvarSlett
 3. Har hørt om butikken og har sett på Facebook,men bildene dine gjør at jeg nok tar turen utover imorra:) Så mye fristende:) HA en flott mandagskveld:) Klem Eva

  SvarSlett
 4. Det var litt av et flott butikk det der ser det ut til, så koselig når det blir bevart og drevet i gammel stil som dette. Flotte bilder derfra hadde du også :)

  SvarSlett
 5. Jøss, der har jeg syklet forbi(og noen ganger stoppet for å fotografere)mange ganger:)
  Godt tips!

  SvarSlett

Takk for at du besøkte fotobloggen min! Setter pris på at du legger igjen en liten kommentar! Da finner jeg jo lettere deg også - inne i bloggeverden!
Ha en flott dag!

Related Posts with Thumbnails