lørdag 16. januar 2010

M - for MAKRO

Som i MITT SITT makroobjektiv! *danserlittavglede*

Det ble ikke Nikons 105mm som jeg først hadde tenkt - men Tamron sin 90mm. Den er jo nesten 4000 kr billigere - og fornuften tok overhånd! Til syvende og sist er det vel brukeren av utstyret som teller mest!

Jeg var så lykkelig når jeg gikk igjennom byen med posen fra Japan Photo - at jeg ikke så i et eneste butikkvindu. "Siklet" ikke på nye klær, sko eller vesker... Fotointeressen er faktisk ganske sunn tror jeg!

Her et par bilder - testbilder må man vel si - jeg gleder meg til å utforske makroverden videre!13 kommentarer:

 1. Gratulerer med ny linse, gleder meg til å se mer :) Makrobilder er fasinerende å jobbe med.

  SvarSlett
 2. Ja, blir det dette vi kommer til å se fremover så gleder jeg meg!!!!

  Gratulerer så mye med nytt objektiv!

  SvarSlett
 3. Spennende. Macro er kjempegøy og en ny verden på mange måter. Flotte utsnitt du har her!

  SvarSlett
 4. Grattis med nytt objektiv Hege, blir spennende å se hva du finner av objekter i din nye macro verden, og starten din sier meg at det blir veldig spennende, flotte bilder! :)

  SvarSlett
 5. Gratulerer så mye til deg :-) blir masse macro å finne her inne nå tenker jeg, av de undelrligste ting. Blir spennende å følge meg på ja.
  Må vel gå til skrittet å kjøpe meg en jeg også, bare sløvskap i grunn, men føler vel jeg har det gøy allikevel sjø, og har hatt mer en nok utfordringer mad manuel fokusering og innstillinger til nå. Men det blir det blir.

  Ha en knall søndag kjære venn.

  SvarSlett
 6. Å gratulerer så masse! Makro ser så spennende ut å jobbe med! Du er så dyktig! Klem A ;)

  SvarSlett
 7. Gratulerer så mye med nytt objektiv! Fornuften seiret hos meg også, jeg ønsket meg egentlig det nyeste 100 mm til Canon, kostet nesten 10.000 kr!! Så jeg fikk jeg en del tips om Tamron sin 90 mm, og det ble den! Mye billigere, og jeg tror vel egentlig jeg er ganske så fornøyd :) Det blir en del prøving og feiling, men det er KJEMPEMORO!!

  Gleder meg til å se flere resultater. Flotte testbilder du har tatt her :)

  SvarSlett
 8. Gratulerer så mye med ny linse! Lekre bilder ble det også! De to første er helt nydelige! Hvilket fokus du har fikset på dråpen!

  SvarSlett
 9. Det står på ønskelista her også...men når vaskemaskin og bil ryker på samme tid så blir ett stakkars macro linse satt på vent:-)
  Gleder meg til å se flotte bilder:-)
  klem

  SvarSlett
 10. Virkelig flotte bilder!! Gratulerer med nytt objektiv!! Ønsker meg et makro-objektiv selv, meeen...en ting av gangen :-) Nettopp kjøpt meg Sigma 18-200 mm DC OS, fersk som jeg er enda :-)

  Utrolig flotte bilder du har fått til med det nye objektivet iallefall!!

  SvarSlett
 11. Gratulerer med ny linse! Jeg har å den linsen...å den har vært masssse brukt!! Jeg elsker makro, en helt ny fotoverden som åpner seg!! Fine bilder du har tatt med den :)

  SvarSlett
 12. Grattis med ny linse Hege:) Ønsker meg jeg også + vidvunkel:) Hadde vært kjekt å ha når all den flotte rimen lå før helga:)
  Og testbildene dine var kjempefine:) KOmmer nok mange flere flotte bilder etterhvert som du tester:)
  Klem Eva

  SvarSlett
 13. Nydelige bilder, Hege! Virkelig toppknips dette!!

  SvarSlett

Takk for at du besøkte fotobloggen min! Setter pris på at du legger igjen en liten kommentar! Da finner jeg jo lettere deg også - inne i bloggeverden!
Ha en flott dag!

Related Posts with Thumbnails