søndag 17. januar 2010

Nidelva II | Solskinnsgutt

Avslutter helga med enda et bilde av Nidelva, og et av solskinnsgutten min. Tannlaus liten gutt i disse dager - og tro meg - det er STOR stas!

Ute blåser vinden, og det blir en tidlig kveld. Noen var opp litt lenge i går og leste fjortislitteratur! *småflau* Kommer litt om det på den andre bloggen min.
4 kommentarer:

 1. Herlig bilde av tannlause gutten din:) At det er stor stas skjønner jeg,for min eldste han kom her en dag å sa,mamma! Tanna mi e laus,og det var den ikke,men han øvde seg til den ble det:)

  Artig vinkel på bildet av Elva,så sjelden vi ser bildene tatt oppover den veien:) Og så fint som de var,med is og sol.... Ha ei flott uke Hege:) Klem Eva

  SvarSlett
 2. Her har jeg ikke vært før! men for en flott blogg du har og fantastiske nydelige bilder... En fryd å se slike vakre bilder, og Trondheim :) ha en fortsatt fin kveld. Klem fra Mette

  SvarSlett
 3. Nydelig bilde fra Nidelva igjen, flott med solen som står rett på. Og den tannløse ble det et kjempefint bilde av, rart med det der, men det er litt stas å miste tenner :)

  SvarSlett
 4. Flott portrett og flott bilde i motlys fra "Lykkens portal"

  SvarSlett

Takk for at du besøkte fotobloggen min! Setter pris på at du legger igjen en liten kommentar! Da finner jeg jo lettere deg også - inne i bloggeverden!
Ha en flott dag!

Related Posts with Thumbnails